Metin Feyzioğlu İSTİFA ETSİN!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Adaletin mumla arandığı günlerin artık çok gerilerde kaldığı bu günlerde uygulamaları ve duruşu ile değil birliğine bağlı avukatların savunma haklarını hiçe sayan açıklamalarıyla sansasyon yaratan ve sağlam duruşuyla kesin ve keskin değişiklikler yapamasa dahi bir umut ışığı olunabilecek bir pozisyonu tutan Metin Feyzioğlu’nun Türkiye’de pek alışık olmadığımız, koltuğunu bırakma ve istifa etme, edebilme duruşunu sergilemesini arzu ediyorum. Kendisi hukuk sistemi içindeki avukatların en temel hakları savunulamazken, biz sivil vatandaşların hiçbir umudu kalmamıştır. Bu kurumun başına kahraman değil sadece ve sadece kendi ve temsil ettiği avukatların haklarını savunabilecek yeni bir Barolar Birliği Başkanı’nın ivedilikle seçilebilmesini temenni ediyorum.

Bugün Cem imzanı bekliyor!

Cem Baza bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «mailto:barobirlik@barobirlik.org.tr: Metin Feyzioğlu görevinden istifa etsin.». Cem ve imza atan diğer 195 kişiye katıl.