MAĞDUR SİGORTALI OYUNCULAR

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhabalar..

biz bölüm oyuncuların ve diğer oyuncu arkadaşlarımın en büyük sıkıntısı olan ssk sigorta günlük girişlerinden dolayı devamlı mağdur oluyoruz,bizler kendi sigortamızı aylık zaten kendimiz ödüyoruz birde gittiğimiz çekimlerde setlerde sigorta girişi mecbur yapıldığından,SSK sigorta kurumu sistemde otomatik sigortamızı kilitliyor ve durdurma kararı alıyor.? Ben her seferinde tekrardan ssk kurumuna gidip sigortamı açtırmak zorunda kalıyorum birde 3 çocuğumun 12 yaş  altı olmasına rağmen mağdur olmaları ve en küçük çocuğum lösemi hastası ve bu kurum devamlı bunu yaptığından sürekli ben zırt pırt masraf edip sigortamı açtırmak zorunda kalıyorum..! Syn bakanım devlet büyüklerimiz lütfen rica ediyorum oyuncular olarak mağduruz bizler evimize bu meslekten ekmek götürüyoruz lütfen bu konuya bir an önce çare bulun...!

saygılarımla

Fatih serbest

Bugün Fatih imzanı bekliyor!

Fatih Serbest bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «MAĞDUR SİGORTALI OYUNCULAR». Fatih ve imza atan diğer 40 kişiye katıl.