Maçka Parkı güvenliğine, kadınların kıyafetine karışma emrini kim verdi?

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

29 Temmuz Cumartesi akşamı İstanbul Maçka Parkı'nda özel güvenlikçiler, başlarında Savaş İ. adlı güvenlik amiri ile 2 genç kıza kıyafetleri nedeniyle müdahale etmiş ve parktan çıkarmaya çalışmıştır. Çevredeki erkekler de tacizci güvenlikçilere müdahale etmiştir. Daha sonra güvenlikçiler polis çağırmış, neyse ki polis de gelen tepkileri dikkate alıp, kimsenin kıyafetine karışamayacağını bildirmiştir. Kasıtlı olarak modern semtlerde kadınları kıyafetleri nedeniyle rahatsız etme emrini bu kişiler kimden almıştır? İBB bu konuda ne yapacaktır? Güvenlikçiler açıkça bir siyasi görüşe hizmet etmektedir. FETÖ bağlantılarının araştırılmasını, bu zaman zarfında güvenlikçilerin acilen işten çıkarılmasını, güvenlik firması ile iş akdinin feshini talep ederiz.

Bugün Cengiz imzanı bekliyor!

Cengiz Deren bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Maçka Parkı güvenliğine, kadınların kıyafetine karışma emrini kim verdi?». Cengiz ve imza atan diğer 23 kişiye katıl.