23 Nisan OrtaOkulu ve Hacı Naciye Okullarının Birleşmesini istemiyoruz ...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Bursa Osmangazi Yunuseli mahallesinde bulunan Okulumuz 23 Nisan Ortaokulunun yakın bölgede yer alan ve ihtiyaç duyulmadığı halde İmam Hatip Okulu yapılarak öğrencilerinin okulumuza aktarılacağı ve tam gün eğitim veren okulumuzun ikili eğitime çevirileceğine ilişkin duyumlar gelmektedir. 23 Nisan Ortaokulu velileri olarak bunu şiddetle reddediyor, Bakanlık sistemine bile aykırı uygulamanın düzeltilmesini talep ediyoruz. Velilerimiz aşağıdaki dilekçeyi yazarak İmzalayıp Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderebilirler.Çocuklarımızın  daha iyi bir eğitim alma hakkının elinden alınmasına karşıyız.

Sabah karanlığında kış günü  girilen derslerden ne kadar verimli bir eğitim hayatı olabilir ki.Bütün Okullar tam gün eğitime geçerken biz vardiyalı sisteme geçiyoruz.

Topladığımız onlarca imza ve dilekçe  boşa gitmemeli  bu konuda gereğinin yapılmasını arz ediyoruz

Bugün Dilek imzanı bekliyor!

Dilek Hacıoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «M.E.B: 23 Nisan OrtaOkulu ve Hacı Naciye Okullarının Birleşmesini istemiyoruz ...». Dilek ve imza atan diğer 114 kişiye katıl.