M. Ö ’İftiralarından dolayı cezalandırılsın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
ONUR KURU tarafına Onurcan Kuru bu kampanyayı başlattı

Öncelikle Hayvan sever görünüp insanların üzerinden prim yapan hanımefendi M. Ö'nün. Cezalandırılmasını ve sorgulandırılmasını Biz kangal camiası olarak istiyoruz Bütün kangal severlere meydancı yani köpek dönüştürücüsü damgası vuruyor Güzellik yarışması yapılıyor her sene şehirlerimizde buna engel olmaya çalışıp Belediyedeki başkanlar valilere Gereksiz video resimler göstererek engelleme yapıyor oysaki bizim Milli değerlerimiz köpeklerimizin güzellik yarışmasında hiç bir sorun yoktur Lütfen duyarlı olup Bu kampanyayı imzalayıp yaymanızı Bütün camiaya duyurmanızı İstiyorum şahsım Adına iftiralara uğradım Onurcan kuru olarak Bu camianın bir parcası olarak sizden ricam olur Bugün bana yarın size iftiralar atılacaktır Bu gereksiz kadın cezalandırılmalı Mehtap özer adlı yalancı rüşvetçi insan.

Cezalandırılmasını istiyoruz iftiralar atıyor camiamıza

Ben yıllarca ülkemi temsil etmiş Bir milli sporcuyum Adıma gereksiz insgram Facebook ve diger sosyal medyada böyle gereksiz iftira atmakta olan M. Ö. cezalandırılsın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.