Müstafi Uzman Çavuşlar Türk Silahlı Kuvvetlerinde ki görevlerine geri dönmek istiyor.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Bizler T.S.K.lerinde ki görevinden çeşitli sebeplerle ayrılmış ve ayrılmak zorunda bırakılmış Müstafi Uzman J. Çavuşlar ve Uzman Erbaşlarız.Pilot Subaylarımızın TSK.deki görevlerine dönmelerini sağlayan kanun değişikliğinin bizler için de yapılmasını istiyoruz.TSK.lerinin ülkemizin içerisinde ve ülke dışında uğraşmak zorunda kaldığı vatan hainleri ve terör örgütleriyle verdiği mücadelesinde tekrar yer almak istiyoruz. Gerek Cumhurbaşkanımızın gerekse Başbakanımızın yapmış olduğu açıklamalarda personel alımında liyakatin esas olacağı özellikle aranan en önemli unsurun vatanseverlik olacağı belirtilmişti.TSK.lerinde tekrar görev almak isteyen bizler bu isteğimizle vatanımızın bölünmez bütünlüğü milletimizin birliği ve dirliği için canını seve seve feda edeceğinin en büyük göstergesidir. Saygılarımızla Müstafi Uzman J.Çavuşlar ve Uzman Erbaşlar.

Bugün Metin imzanı bekliyor!

Metin Ünsal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Müstafi Uzman Çavuşlar Türk Silahlı Kuvvetlerinde ki görevlerine geri dönmek istiyor». Metin ve imza atan diğer 444 kişiye katıl.