Lotus Enerji Mağdurları artık MAĞDUR OLMASIN Sign for Victims no longer to be an aggrieved

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Türkmenistan da 2 enerji santrali, 1 yüksek voltajlı enerji iletim hattı ve rafineride 1 bölümün yenilenmesini üstlenip bitiren, milyonlarca doları Deutche Bank hesabına atan,  halen de Irak ta enerji santrali ihalesi almaya çalışan bu  şirketin sahip ve yöneticileri,  Çalışanlarını  "herşey güzel olacak"  gibi çeşitli vaadlerde ikna ederek, çalışanlarına 10 ila  30 arasında aylık vermeyen ve hala da bu insanları alın terlerinin ve hizmetlerinin karşılığını Ödemeyerek sayıları yüzlerce olan bu insanları Mağdur eden şahısların artık bu zülmü bitirmesi için lütfen imzala.

----------------------------------

Lotus Energy company, which had completed two power plants, a high-voltage energy transmission line in Turkmenistan.

who undertook the renewal of refinery, got millions of dollars to the account of Deutche Bank, still trying to get a power plant tender in Iraq.

The owners and managers of this company convinced their employees of various promises such as everything will be fine.

They did not give their employees 30 monthly fees.

Still, these people who worked for the Lotus are not payed for their services.

Victims of these people with hundreds of numbers..

Now Please Sign it to finish this persecution.

Let Lotus Energy Victims no longer to be a aggreved.

Bugün Bekir imzanı bekliyor!

Bekir Yumak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Lotus Enerji Mağdurları artık MAĞDUR OLMASIN--- -- Let Lotus Energy Victims no longer to be a aggreved.». Bekir ve imza atan diğer 1.331 kişiye katıl.