Atnaujinti laidą "Kitas"

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Liepa - Eva Mickevičiūtė started this petition to lñk

Gyvenimas pandemijos metu tapo iššūkiu visiems. Visuomenė stengėsi save linksminti įvairiais būdais su viltimi neprarasti sveiko proto. Lietuvos gyventojai nėra išimtis. Pagrindiniu jų pramogų šaltiniu tapo senų tradicijų grąžinimas į kasdienybę, tęsimas jas puoselėti. Seni, ikoniškais tapę filmai bei serialai buvo keli iš jų, tačiau pasimatymų televizijos laida ,,Kitas" sulaukė daugiau žiūrovų nei įprastai. Deja, susiduriama su širdį griaužiančia problema, kad šią laidą galima rasti tik nelegaliai įkeltą ,,Youtube" platformoje. Su viltimi už peržiūras gautas pajamas suteikti laidos kūrybinei komandai, siūlau senas laidas įkelti į televizijos LNK tinklalapį lnk.lt. Tai nėra vienintelis pasiūlymas skirtas jums. Laidos atnaujinimas ir naujų sezonų filmavimas sukurtų galimybę pristatyti ,,Kitas" naujai publikai, kelti televizijos reitingus suteikiant seniesiems žiūrovams naujo pramoginio turinio bei po karantino laikotarpio jauniems žmonėms duoti galimybę susirasti antrąją pusę. Tokiu būdu randamas kelias ir kelti LNK televizijos reitingus bei pajamas, ir suteikti lietuvos žiūrovams galimybę ugdyti vienybę kartu prisimenant senąsias aktualijas, kurios šalies gyventojų širdyse yra niekada nesenstančios ir labai gerbiamos.

0 have signed. Let’s get to 100!