Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 338 destekçiye ulaştı

5 Kasım 2017 günü Bakan Yılmaz, 8. Sınıf öğrencilerinin liseye geçiş modelini açıkladı. Lakin hala kafalarda soru işareti dolanmakta. Bakan İsmet Yılmaz, önerilere her zaman açık olduklarının ve sistemde hala ufak değişiklik paylarının olduğunu belirtti.
Yeni sistemde adrese dayalı yerleştirme yapılacak okulların listesinin Mayıs 2018 de açıklanacağı belirtildi. Seçebileceği 5 okulun listesini bilen ve adrese dayalı yerleştirmeyi isteyen öğrenci Haziranda yapılacak nitelikli okul sınavına girip girmeyeceğine şimdiden karar verecektir. Yada tercih edebileceği okulları istemeyen bir öğrenci sınava gireceğine şimdiden karar vererek buna göre hazırlık yapabilir.
Belki bir 8. Sınıf öğrencisi olmayabilirsiniz ama bu, kampanyayı imzalamamanızı gerektirmez. İmzalarınızı bekliyor, dileğimizin gerçekleşmesini temenni ediyoruz.
Bu kampanyanın teslim edileceği kurum:
@meb.gov.tr
Milli Eğitim Bakanlığı
ISMET YILMAZ

Bugün Sema imzanı bekliyor!

Sema Kılıç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Liseye geçişte adrese dayalı yerleştirme yapılacak okul listeleri hemen açıklansın. @tcmeb». Sema ve imza atan diğer 337 kişiye katıl.