Private dusj båser på lillestrøm vgs

Private dusj båser på lillestrøm vgs

0 have signed. Let’s get to 200!
At 200 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
william lindholm started this petition to Lillestrøm skole

På Lillestrøm vgs har vi et dusjsystem som ikke funker, alle må dusje sammen og med dagens kroppspress som mange ungdom opplever, er det rett og slett ukomfortabelt å måtte dusje med resten av klassen, mange hopper over dusjen etter gymmen. Mangelen på å ha et privat sted å dusje føles og ER uhygienisk. Elever dusjer med andre klasser samtidig og dette skaper i tilegg misnøye da det ikke er begrensning mellom klasser eller trinn.

Forskning.no har gått over dette så tidlig som i 2014. Her skriver de «det er i løpet av de siste tiårene at forskere har sett trenden: flere ungdomsskoleelever velger å droppe fellesdusjen etter kroppsøvingen, mange elever velger også bevisst å bære mindre aktiv i gymtimen for å slippe svette»

Dette er ikke nytt heller. To flotte eksempler på skoler som har klart dette er Majorstuen barneskole og Grimstad ungdomsskole. Her ble initativet tatt og elevene var fornøyde!

Skulle skolen argumentere for at dette var et økonomisk problem har vi et motargument klart: For det ville ikke kostet mye å få opp slike private dusjer, for dusjer har vi allerede. Alt som trengs er ett par gardiner for å ekskludere båsene fra hverandre og skape ett trygt og privat sted å kunne dusje. 

Vær så snill lillestrøm vgs og resten av skoler i norge, hør på oss og få en endring i dette systemet! 

0 have signed. Let’s get to 200!
At 200 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!