Liderler Canlı Yayına Çıksın, #GÖZGÖZE

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Türkiye tarihi bir referandumun eşiğinde. Yurt içinde 55 milyon, yurt dışında 3 milyon seçmen. Evet ve Hayır sayıları neredeyse eşit. Yaklaşık 27 milyon insan Türkiye için doğru olmayan kararı vermiş durumda. Karşılıklı konuşup tartışmak, anlaşmak insan olarak diğer canlılardan en büyük farkımızdır ve medeniyetlerin kurulmasında en büyük rolü oynamıştır. Medeni bir halk olarak, liderlerin, gerekirse yanlarında yardımcılarının da karşılıklı #GözGöze tartışmalarını, doğrularını savunmalarını, anlık ve muhalif sorulara nasıl cevap verdiklerini ve de KENDİLERİNE NE KADAR GÜVENDİKLERİNİ canlı yayında ıspatlamalarını görmek istiyoruz. Liderlerin mitinglerde, zaten kendi görüşünde olan topluluğun önünde rahatça konuşmalarının; toplumu kutuplaştırdığının ve bazen memleketin asıl sorunlarından bile uzaklaşıp ağız dalaşına döndüğünün hiçbir olumlu gelişmeye hizmet etmediğinin farkındayız!
NASIL YÖNETİLECEĞİMİZE DAİR DOĞRU KARARI VERMEK İÇİN, MEDENİYETİN VE İNSANLIĞIN BİR GÖSTERGESİ OLARAK TÜM TÜRKİYE'NİN ÖNÜNDE CANLI YAYINDA KARŞILIKLI KONUŞULUP TARTIŞILMASINI İZLEMEK, SUNULAN ARGÜMANLARA KANITLARLA CEVAP VERDİLDİĞİNE TANIK OLMAK; HALK OLARAK BİZİM HAKKIMIZDIR.
#GÖZGÖZE

Bugün Engin imzanı bekliyor!

Engin Öz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Liderler Canlı Yayına Çıksın, #GÖZGÖZE». Engin ve imza atan diğer 52 kişiye katıl.