0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Bizler, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümü mezunlarıyız,  2014 Kasım Ayı Merkezi Atamalarından itibaren 3179 Kodlu Büro yönetimi mezunları atama sayıları  azaltılmış, Bu  durum karşısında, KPSS’den yüksek  puanlar alan binlerce Büro Yönetimi mezunu işsiz kalmıştır. Bunun en kötü yanı ise aldığımız eğitimler ve nitelikler neticesinde bizlerin hakkı olması gereken kadrolara başka  bölüm mezunlarınin ( Çağrı Merkezi programının düşük puanlarla 112 komuta merkezlerine alınması)KPSS’den aldıkları düşük   puanlarla atanmalarıdır.

Büro Yöneticileri olarak bizler özellikle  Çağrı Hizmeti verebilecek niteliklere sahibiz. Aldığımız bu eğitimleri diplomalarımızla tescillendiriyoruz ve aynı zamanda geçmişten günümüze İç İşleri Bakanlığı 112 Çağrı Merkezlerinde bizlere verilen görevleri layıkıyla yerine getirmiş bulunuyoruz. Aldığımız eğitimlere ve niteliklere rağmen  bizler kendi alanımızda dereceler yapmış memur adayları olarak atanamazken, diğer bölüm mezunları keyfi KPSS’ye girip düşük puanlarla haksız yere atanıyorlar.

Bundan sonraki  VHKİ alımlarınızda niteliklerimiz neticesinde (3179) Büro Yönetimi mezunlarına kadro verilmesini büyük bir içtenlikle, Siz Değerli Büyüklerimizden arz ediyoruz.

Bugün Leyla imzanı bekliyor!

Leyla Öztürk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Leyla öztürk, Suleyman Uyanık: 3179 nitelik kodlu 80.000 Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümü mezunları hakkını istiyor». Leyla ve imza atan diğer 139 kişiye katıl.