Lenovo Türkiye Yetkili Servisi Değişsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Lenovo Türkiye'nin bilindiği üzere garanti servisi çok kötü. Her gün binlerce kişi mağduriyetlerini sikayetvar.com adresinde paylaşıyor. Açıkça görüldüğü üzere mağdur kişiler Lenovo'dan şikayetçi değil garanti servisinin umursamaz ve müşteriyi takmayan havasından rahatsız. Ürünü alıp tamir etmek yerine daha farklı yerlerini bozduğunu ve bunu kabul etmediğini bu yüzden mağdur duruma düşen bir çok kişi var. Türkiye'de birçok Lenovo telefon ve laptop bilgisayar kullanıcısı telefondan genel olarak çok memnun fakat çoğu kişi garanti servisinden şikayetçi. Ekranı kırık ürünü teslim ediyorsunuz. Ya stoklarda ekran olmuyor ya da ekranı tamir edip başka bir yerini bozuyorlar. Garanti servisi ikinci el parça kullanıyor. Stoklar tükendi parça bekliyoruz. Gibi bahanelerle tüketiciyi hem meşgul ediyor hemde oyalıyor.

Bir ürünü 2 aydan önce almak imkansız. Alana kadar ise zaten burnunuzdan geliyor.

Sırf garanti servisi kötü olduğu için Lenovo telefonlar ve laptoplar tercih edilmiyor. Çünkü bozulduğu zaman çok sıkıntı yaşıyoruz. Bozulana kadar gayet memnunuz bozulunca da çok sıkıntı değil ama garanti servisi işi iyice uzatıyor. Şu anki garanti servisini örnek vererek açıklamak gerekirse, tekeri patlayan bir arabanın neden gitmediğini anlamak için motora kadar söküp geri birleştiremiyorlar. Asıl soruna çözüm aramak yerine geçici çözümler üretiyorlar ve tüketici garanti servisi kapılarından ayrılmıyor. Bir kere garantiye giden ürün 3 4 5 kere bile gidebiliyor.

Sayın arkadaşlar. Lenovo Türkiye'nin mevcut garanti servisi yerine başka bir garanti servisi ile çalışmasını sağlamak için lütfen kampanyayı imzalarmısınız.

Bugün Oktay imzanı bekliyor!

Oktay Balcı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Lenovo: Lenovo Türkiye Yetkili Servisi Değişsin.». Oktay ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.