Lenf ödem hastalarının sesinin duyurulması ve imkanlarının gözden geçirilmesi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Ben bacak kısmından lenf ödem hastasıyım ve bu hastalık gerçekten çok masraflı bir hastalık şöyle ki çift bacak bir lenf ödem hastasının giydiği bası giysisi ülkemizde üretilmiyor ve SGK, ne yazık ki % 13 gibi düşük bir bedelini ödüyor. Ben bacaklarımdan lenf ödem olduğumdan giydiğim ayakkabı özel üretiliyor. Yine aynı şekilde pantolon vb de özel oluyor. Ayrıca lenf drenaj uygulamasında kullanılan özel bandajlar da hiç ucuz değiller ve hasta bunları kendisi temin ediyor. Bu maksatla lenf ödem hastalarına sağlanan sosyal hakların yeniden gözden geçirilmesini hiç olmazsa çift bacak olan hastalarda otomobil alımında vergi indirimi sağlanmasını ümit ediyorum. Bize bu destek moral olacaktır, düşüncesindeyim.

Bugün Sağlık Bakanlığı imzanı bekliyor!

Sağlık Bakanlığı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Lenf ödem hastalarının sesinin duyurulması ve imkanlarının gözden geçirilmesi». Sağlık Bakanlığı ve imza atan diğer 472 kişiye katıl.