Lenfödem tedavisi için gerekli olan bası giyisisi bedeli SGK tarafından ödensin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Benimle aynı kaderi paylaşan ve yardımcı olmak isteyen herkeze selamlar.Doğuştan lenfödem hastasıyım. Sağ bacağım ayağımla beraber o kadar büyük ki artık rahat hareket edemiyorum. Bazı günler dayanılmaz  ağrılarım oluyor. Tam bir tedavim olmasa da lenf drenaj masajı ve bası giysisi ile çok rahatlıyorum. Bacağım normale yakın derecede iniyor. Fakat bu masaj ve bası giysisini hergün uygulamam gerekiyor. Masajı öğrenip evde uygulayabiliyoruz. Çünkü ömür boyu sürecek olan bir hastalık için hergün ya da haftada 3 ila 5 gün masaj parası ödemeye durumumuz yetmiyor.Evde yapabiliyoruz. Fakat bası giysisini her 6 ayda bir değiştirmemiz gerekiyor. Ortalama fiyatları 3000 TL civarında. Senede 2 kere değiştirmemiz gerekirken ben şuanda 1 seneden fazladır aynı bası giysisini kullaniyorum. Etkisinin azaldığını biliyorum ve üstüne etkisini arttırmak için bandaj sarıyorum. Yaşam kalitemi zaten etkileyen bir rahatsızlığım var. Bari sizler bizim için hayata bağlanmamıza yardımcı olacak malzemelerden en önemlisi olan bası giysisini ücretsiz yaparak bize yardımcı olun. Tedavimize yardımcı olun. Evlerinden çıkamayan bu hastalık sahibi çoğu kişinin düşündüğü ve hissettiginin aksine yalnız olmadığımızı bizim de yanımızda olduğunuzu gösterin lütfen. Bası giysilerimiz ücretsiz olsun.

Bu kampanyayı paylaşarak bizlere daha çok kişinin ulaşmasını sağlarsan memnun oluruz.