Lenfödem (fil hastalığı) için devletimizden destek bekliyoruz!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Ben Seda Bulut. 25 yaşındayım. İzmir'de yaşıyorum. 5 senedir ayaklarım şiş ve gittiğim hastanelerde teşhis konulamadı. Son olarak tepecik araştırma hastanesinde fil hastalığı (lenfödem) tehşisi konuldu.

2 senedir bu hastalığı tadavi eden hastahaneleri araştırıp gidiyorum. Hiçbir devlet hastanesi bunun tedavisi olmadığını söyledi. İzmir Ekol Özel Hastanesinde plastik cerrahi doktoru iki bacağımı da 30.000 TL'ye ameliyat edeceğini fakat bunun da sadece %75 oranında durdurulacak ve kesim çözüm değil. Ege Üniversitesi Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon anabilim dalına gittim geç kaldığım ve ilerleyen zamanlarda yatağı bağlı kalabileceğim söylendi.

Tedavi için Şubat ayında 17. sıraya aldılar ve hâlâ bana sıra gelmesini bekliyorum. Tedavi masrafları da oldukça maliyetli durumumuz bunu karşılamaya müsait değil sizlerden bana bu konuyla ilgili yardım etmenizi ve devletimizin tedavi masraflarına yardımcı olmasını bekliyorum.