Mentsük meg a LegendaryMC Survival és Kreatív szervereit!

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Spártai Lázadó started this petition to LegendaryMC

A LegendaryMC bejelentette, hogy az 1.13 tesztelések végén, EGY HÉTEN BELÜL teljesen újragenerálják az összes survival és creative szervertEzt nem tartom egy jó döntésnek. Rengetegen vannak, köztük én is, akik órákat, napokat, heteket töltöttek a vadonban azzal, hogy felépítették a saját házukat, farmjaikat, birtokaikat. HOZZÁTESZEM, MINDEN MEGSZERZETT ÉRTÉK IS ELVESZNE, minden tárgy, fegyver stb, hiszen A TELKEKET IS újragenerálnák. Szerintem senki sem örülne annak, ha ezeket örökre elveszítenénk, hiszen sokan rengeteg munkát öltünk abba, hogy egy szép saját birtokot készítsünk a vadonban. Például nekem is ott van mindenem. És nagyon elkeserítő lenne ha elveszíteném. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Sokan hivatkoznak arra, hogy miért nem a telkekre építünk, nos röviden: a vadon szebb, és az igazi minecraft túlélés érzését adja, DE! AZ LMC A MEGLÉVŐ TELKEKET IS ÚJRAGENERÁLNI, ILLETVE TÖRÖLNI AKARJA! AZ ÖSSZES CREATIVE SZERVEREN IS! Egyedül a creative eventekre beküldött telkeket mentik meg, ha valaki igényli.

A LegendaryMC arra hivatkozik, hogy az 1.13-ban bekerülő újdonságokat, például az óceánok, és alapból a víz teljes átalakulását csak úgy lehetne behozni, ha újragenerálnák a vadont, illetve arra, hogy már nagyon elhasználódott az a világ. Mindkettő problémára megoldás lenne egy vadon3 elnevezésű, új survival világ létrehozása! Így megmaradhatnának az építményeink is, viszont aki akarna, az a vadon3-ban, egy teljesen új világban kezdhetne új életet. Ha attól félnek, hogy így kevesebben fognak az új világban játszani, mert alapvetően a legtöbben a sima vadonba mennek első körben, ezesetben is van megoldás: az új survival világot nevezzék simán vadonnak, a mostani vadont pedig nevezzék át vadon 3-nak, a mostani vadon2-t pedig hagyják így. (Azért legyen a sima vadonból vadon3, mert ha vadon2 lenne belőle, akkor a játékosok ott keresnék az építményeiket, a vadon2-n, viszont az már valójában a sima vadon lenne, így elkerülhetnénk az ebből adódó félreértéseket.  Azt pedig kihirdethetnék, hogy a sima vadon mától vadon3, mert a sima vadon 1.13-as új világ lett.) A telkeket törölni egyszerűen értelmetlen lenne, rengetegen játszanak CREATIVE szervereken, és a SURVIVAL telkeket is sokan használják, lehet hogy vannak olyanok, amiket már régóta nem használnak, de ez nem ok arra, hogy a többiektől elvegyék a telkeiket, amiken olyan sokat dolgoztak. A megoldás egyszerű: AZ ÖSSZES TELKET HAGYJÁK ÚGY AHOGY VAN, AZ EGÉSZ LMC-N BELÜL.

Kérek minden egyes játékost, akinek van a vadonban bármi értéke, hogy segítsen a petíció aláírásával, illetve azokat is, akiknek nincs, hiszen egy jó játékos a társaira is gondol. Ha nem lennének társak, nem lenne kivel játszani, ezért kérlek titeket is, hogy próbáljatok meg együttérezni, hiszen ti is itt, az LMC-n játszotok, és ez az ügy úgy gondolom pozitív irányú fejlődést hozna a szervernek. Továbbá szívesen várom a kommenteket, hogy új ötleteket adjatok, hiszen én sem gondolhatok mindenre, a MEGOLDÁST CSAKIS EGYÜTT, KÖZÖSEN TUDJUK MEGTALÁLNI. Kérlek, segítsetek megmenteni az LMC-t!

Az LMC vezetőségének pedig azt üzenem, hogy mi csak jót akarunk annak a szervernek, ahol játszunk. A játékosoknak készül ez, és minden más Minecraft szerver is, hiszen nélkülük ez az egész nem működhetne, így ha nem hallgatjátok meg őket, és nem tesztek az ügy érdekében, azzal ellenük, illetve saját magatok ellen fordultok. Arra kérlek titeket, hogy működjetek együtt, hiszen ez az egész petíció a szerverért készült. Beszéljük meg, hogy milyen megoldások jöhetnek szóba, akár itt a petíció alatt, és találjunk egy olyan megoldást, amit mindenki el tud fogadni. Köszönöm.

0 have signed. Let’s get to 100!