박근혜 등 인권청원서 - Human Rights Petition for Park Geun-Hye and others

0 have signed. Let’s get to 2,500!

제목: 한국내 인권침해에 대해 시급한 조치를 청원합니다!

저희들은 유엔인권고등판무관실이 대한민국의 전 대통령 박근혜여사에 대해,

그리고 그녀의 탄핵 건과 관련하여 협박 또는 강압수사를 받은 이들에 대해, 자행되고 있는 조직적 인권침해에 대하여 조사를 실시해줄 것을 청원합니다.

그리하여 이분들이
1. 불구속으로, 공정하고도, 수갑을 채우는 일 등이 없는 인도적인 재판을 보장받도록, 그리고
2. 이들이 받은 부당한 처사에 대해  명예회복 등의 피해구제를 받을 수 있도록 해주시기를 바랍니다.

아래와 같이

시민적 및 정치적 권리에 관한 국제규약 (이하 “자유권규약”)과 고문 및 그 밖의 잔혹한․ 비인도적인 또는 굴욕적인 대우나 처벌의 방지에 관한 협약 (이하 "고문방지협약")의 관련 규정에 따라 조사를 개시함에 있어 필요한 정보를 제시합니다.

대단히 감사합니다.

-----------------------------------------------------------------

We, the undersigned, call upon the Office of the UN High Commissioner for Human Rights to conduct inquiries into the systematic  violations of human rights that have been committed against Ms. Park Geun-hye, ex-president of the Republic of Korea, and against those who underwent intimidating and coercive interrogation in connection with her impeachment case, so that they be:

(1) guaranteed fair and humane trial in their own custody, including cessation of handcuffing, and (2) allowed remedy for the injustice they have suffered, including vindication of their honour.

Today: Save Korea is counting on you

Save Korea Foundation needs your help with “Lee Gyung-Bok: 박근혜 인권청원서 - Human Rights Petition for Park Geun-Hye”. Join Save Korea and 2,377 supporters today.