Sokak Çocukları İçin Lc Waikiki ve DeFacto Mağazalarına Davet

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Lc waikiki ve tarafına . . bu kampanyayı başlattı

Kampanyamız için ülkemizde ulaşılabilirlik ve popülerlik açısından başta gelen iki markayı Lc Waikiki ve DeFacto’yu seçtik. Malum soğuk kış günlerinde sokakta çalışmak, barınmak zorunda kalan bir sürü yurttaşımız var. Bunlardan en çaresiz olanları şüphesiz çocuklar. Talebimiz; bu iki büyük firmadan sokak çocukları için uygun fiyatlı kışlık malzeme (mont, bot, kazak vb) satışı yapmalarıdır. En azından büyük şehirlerde böyle bir uygulamanın hem kışı sokakta geçirmek zorunda olan çocuklarımıza yardımcı olacağına hem de yurttaşlarımız arası yardım ve insaniyet duygularını pekiştireceğine inanıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda benzerlerine rastladığımız bu kampanyada ürünlerin, mümkün olan en asgari ücret üzerinden ve belirttiğimiz gibi en azından sadece büyükşehirlerdeki mağazalarda satışa sunulması ülkemizin bu iki büyük giyim firmasından dileğimizdir. Talebimizin karşılık bulması en büyük temennimiz, kampanyamızı paylaşarak daha çok kişiye ulaştırmak yurttaşlarımızdan beklentimizdir.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.