L'AMPA exigeix el Batxillerat de Música i Arts Escèniques en l'IES Joan Fuster de Sueca

L'AMPA exigeix el Batxillerat de Música i Arts Escèniques en l'IES Joan Fuster de Sueca

Creada
9 de junio de 2022
Firmas: 1699Próximo objetivo: 2500
Apoyar ahora

Por qué es importante esta petición

L’Associació de Pares i Mares de l’IES Joan Fuster de Sueca, demanem que s’autoritze ofertar el Batxillerat Artístic de Música i Arts Escèniques al centre per al proper curs 2022-2023. 

El centre IES Joan Fuster, du més d’una dècada impartint Arts Escèniques, en l’actualitat, al curs escolar 2021-22, hi ha 19 alumnes de Batxillerat i 21 alumnes de 4t ESO impartint arts escèniques, en quant a les assignatures de música, hi ha un total de 48 alumnes impartint les diferents assignatures “Anàlisi Musical I i II”, “Llenguatge i pràctica musical” i “Història de la música i la dansa”. Més d’un centenar d’alumnes segueixen estudis superiors en les escoles de música de Sueca i conservatori, amb l’objectiu de dedicar-se professionalment a la música. Aquesta via musical possibilita i facilita més la consecució del seus estudis.  

Totes aquestes activitats desenvolupades des de l’experiència del treball durant tots estos anys, avalen la qualitat educativa i social realitzada pel departament d’Arts Escèniques del IES Joan Fuster, i ha creat un referent indiscutible del centre per a l’alumnat de Sueca i de la Comarca de la Ribera Baixa.  

L’exclusió del Batxillerat de Música i Arts Escèniques suposaria una pèrdua important a l’oferta educativa que disposava el centre, i a la qual, els alumnes tenien previstes, açò ocasionaria un perjudici irreparable als alumnes que tenien prevista la seua elecció, per tots aquest motius, sol·licitem:

1. Es trasllade a la inspecció educativa i a la Direcció General de Centres, les circumstancies particulars del centre docent.

2. Demanar que s’aprove de manera urgent i extraordinària l’autorització al IES Joan Fuster de Sueca per impartir el Batxillerat Artístic en Via Musical i Arts Escèniques, el proper curs escolar 2022-2023.

3. Obrir un termini extraordinari de pre-inscripció per donar l’oportunitat a l’alumnat de poder sol·licitar la seua incorporació a aquesta modalitat.

Apoyar ahora
Firmas: 1699Próximo objetivo: 2500
Apoyar ahora