Kampanya Kapatıldı

İnternet Fiyatları düşürülmeli ve Adil Kullanım Kotası Kaldırılmalı

Bu kampanya 363.615 destekçiye ulaştı

Merhaba,

İnternet çağımızın gerekliliği ve bir yaşama biçimi haline dönüşmüştür. Düşük fiyatta sağlanıcak internet ve yüksek hız ile tüm insanlar bütün kaynaklara rahat şekilde erişebilecek bu sayede toplumumuzun kültür seviyesi, araştırma kabiliyeti ve bilinci çok daha iyi bir seviyeye gelecektir. Dünyadaki gelişmiş ülkelerde Amerika, İsveç, İngiltere, Rusya adil kullanım kotası bulunmamaktadır. Teknolojik ve ülke bilinci açısından diğerlerinden geride olmamızın sebeplerinden biride budur. Eğer insanların sınırlanırı ortadan kaldırırsanız ufkununda açılacağına inanıyorum. Örnek üzerinden gidicek olursak Türkiyede' ki bir üniversite öğrencisi astronomi alanında bir araştırma yapacaksa yabancı kaynakları kullanmak zorunda kalır çünkü bu alanda yetersiziz. Ancak bu projesini bitirdikten sonra insanlarla paylaştığında kendi lisanında bir araştırma ortaya çıkacaktır. Fakat bu projeyi internet ortamında paylaşması için upload hızına ihtiyacı vardır. Bu yüzden ARTIK NE  YÜKSEK FİYATLAR, NE ADİL KULLANIM KOTASINA, NEDE ASİMETRİK İNTERNET İSTEMİYORUZ !

Bugün ilker imzanı bekliyor!

ilker xxx bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «LÜTFİ ELVAN: İnternet Fiyatları düşürülmeli ve Adil Kullanım Kotası Kaldırılmalı». ilker ve imza atan diğer 363.614 kişiye katıl.