Lütfen kulak verin!!! Üniversitelerde kaliteli bir eğitim görmek istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Bu yazıyı okuyan tüm arkadaşlar lütfen bu konuyu göz artı etmeyiniz. Artık birbirimize yakınmaktansa sesimizi duyurma vakti gelmedi mi. Ülkemizdeki üniversite mezunu ancak işsiz olan sayısı her geçen gün artmakta. Malesef üniversitelerimiz kaliteli bir eğitimden yoksun. Yıllardır müfredat denemesiyapmaktan helak edilen milyonlarca gencin hakkını kim ödeyebilir. Genç nufus bir ülkenin en büyük gücüdür lakin gençliğin boşa harcandığı kanısındayım. Bizim sosyal faaliyetlerden daha fazla mantıklı ve kaliteli bir eğitime ihtiyacımız var . Ancak bizim enerjimiz Devletimizin belli bir kademesine bi şekilde gelmiş, ancak Gençleri harcamaktan çekinmeyen bazı kimselere feda edilmeyecek kadar değerli. Ben Uludağ Üniversitesi ilahiyat fakültesi son sınıf öğrencisiyim. Bu sene fakültemizde 12 zorunlu ders ile beraber formasyon dersleri de eklendiği için bu zamana kadar zorlanarak okuduğumuz fakültemiz bu sene içinden çıkılamayacak bir hal aldı. Bir dönemde 17 ders olması akla mantığa ve tahammüle sığmayacak derecede. Tüm arkadaşlar muzdaribiz. Bir dönemde 17 ders çalışılma zorluğu ötesinde aldığımız eğitim kalitesini de olumsuz yönde etkilemektedir. Ülkemizdeki diğer Üniversite ve fakülteler ile kıyaslandığında gözle görülür derecede ağırlık ve fazlalık olduğu aşikar. Devtelitimizin ve milletimizin daha güçlü, daha sağlıklı ve daha iyi eğitimli bireylere sahip olmasını istiyoruz. Biz gençler olarak bizim ayaklarımızdaki pranganın, iyi bir eğitim ile aramızdaki engellerin kalkmasını istiyoruz. Eğitim ve öğrenimimiznin daha sağlıklı olması için derslerimize azaltma talep ediyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz  Bu yazıyı okuyan devlet büyüklerimiz de lütfen bizim bu sıkıntımıza derdimize çözüm üretmek için kulak verirlerse daha güzel bir Türkiye ye kavuşmamız yakın olacaktır. Arz ederim

Bugün Ömer imzanı bekliyor!

Ömer Bayrakdar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Lütfen kulak verin!!! Üniversitelerde kaliteli bir eğitim görmek istiyoruz.». Ömer ve imza atan diğer 189 kişiye katıl.