Lösemili Çocuklar Ölmesin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Seni de 5 Ekim'de Hayat Kurtarmak İçin Adana Duygu Kafenin Orda Kan Bağışı ve Kök Hücre Örneği Verme Etkinliğine Bekliyoruz.

Sadece 3 küçük tüp kan örneği vererek lösemili bir çocuğun hayatını kurtulabilirsiniz.Sizden alınan üç küçük tüp,gerekli tahliller yapıldıktan sonra doku ayristirilmasi için Sağlık Bakanligina gider.Dokunayristirilmasindan sonra,kaninizin dokusu kanserli bir hasta ile uyumlu ise sağlık bakanligi sizinle irtibata geçerek siz de kabul ederseniz sizden kök hücre alınır.Kök hücre alma işlemi kan alma işlemi gibi olup,sizde hiçbir eksiklige neden olmamaktadır.Alınan kök hücreyi vücudunuz 24 saat içerisinde yeniler.Ve sizden alınan kök hücre kanserli bir hastaya verildiğinde o hasta kanserden kurtuluyor.Ve tebrikler.Bir insanın hayatını kurtararak kahman oldunuz. :) Sizleride Adana'da 5 Ekim'de yapacağımız kan bağışı ve kök hücre örneği verme etkinliğine davet ediyoruz.Bir çocuğun hayatını kurtarmak sizin elinizde.

Bugün Erhan imzanı bekliyor!

Erhan Sulular bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Lösemili Çocuklar Ölmesin». Erhan ve imza atan diğer 113 kişiye katıl.