Lösemi hastası 19 yaşındaki kızımın tedavisi için yardıma ihtiyacım var

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 35.000.

Ben Selin Duymaz
23 mayıs 1998 Fransa doğumluyum. Ağustos 2016 da aile ziyaretine geldiğim yaz tatilimde lösemi teşhisiyle İzmir ege üniversitesinde tedavi altina alındım. 5 günlük tedavimin sonucunda yaşadigim şehre Fransa Paris'te bir devlet hastanesine sevk edildim. 4 kemoterapi sonucunda hastaligimin tekrar geri geldiği,kemoterapinin işe yaramayacağı,ilik bulunsa da zaten tutmayacagi tanisiyla beni ümitsizlige düşürdüler. vücudumda çikan lekelerin her geçen gün artması ailemi endişeye düşürdü ve Türk doktorlarının derdime derman olacagını düşünerek Türkiye'de özel bir üniversite hastanesine başvurduk. annem babam ve 10 yasındaki kardeşimle apar topar Türkiye'ye yakinlarimizin yanina gecici bir süreliğine yerlestik. Tedavi gördüğün hastanenin doktorlarinin referanslari çok iyi,yasayacagima ve burada hayat bulacağıma inanıyorum. Fakat dar gelirli bir aile olarak buradaki tedavi masraflarimi karşılamamiz bi hayli zor... sizden istediğim yasamam icin bu tedaviye ve masraflarımi karşilamam içinde sizin gibi duyarli,iyi yürekli ve yardımsever insanlarin maddi desteğine ihtiyacim var.

Bugün gulcinumıtsude imzanı bekliyor!

gulcinumıtsude duymaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Lösemi hastası 19 yaşındaki kızımın tedavisi için yardıma ihtiyacım var». gulcinumıtsude ve imza atan diğer 26.148 kişiye katıl.