Petition Closed

Ugyanazért a pozícióért fizessen ugyanannyit a multi Magyarországon mint otthon.

This petition had 9,251 supporters


Magyarországon a nemzetközi cégek ugyanazért a pozícióért és ugyanazért az elvégzett munkáért a nemzetközi cég anya-országában fizetett fizetés töredékét fizetik.

Az egyetlen különbség a két pozíció között hogy az adott ember Magyarországon ül egy székben, és nem az adott, legtöbb esetben nyugat-európai, vagy amerikai székben.

A fizetés különbsége nem pár százalékokban mérhető, hanem többszörös szorzó, legalább 3 de sok esetben ennél is sokkal több.

Ez végtelenül diszkriminatív egy egyenlőségre törekvő modern társadalommal szemben, és az ebből fakadó gazdasági egyenlőtlenség az élet minden területén meghatározó, jelentős életminőségbeli különbséget eredményez.

Kérem Lázár Jánost, hogy indítson nyomozást ezen különbség kivizsgálása végett, és tegyen lépéseket afelé hogy ez a arcpirítióan diszkriminatív állapot megszűnjön.Today: Andras is counting on you

Andras Spitzer needs your help with “Lázár János: Ugyanazért a pozícióért fizessen ugyanannyit a multi Magyarországon mint otthon.”. Join Andras and 9,250 supporters today.