KYK yurtlarında internet erişimine getirilen kota kaldırılmalı.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Kredi ve Yurtlar Kurumu idaresi altında bulunan tüm üniversite yurtlarında sağlanan internet erişimine getirilen kota; yurtlarda ikamet etmekte olan öğrencilerin araştırma yapma, bilgi edinme, video destekli ders çalışmalarını azaltacak ve yetersiz bırakacak bir uygulamadır. Gelecek nesiller ve ülkenin geleceği bu gençlerin elindedir. Gençliğin araştırma ve öğrenme hevesini kırmaktan başka bir şey yapmayacaktır bu kota sınırlaması. Adil kullanım kota uygulaması dünya üzerinde kalkmışken bu adil olmayan kota sınırlaması neden getirildi üniversiteli gençliğe. Ayrıca böyle sınırlamalar neden ülkenin gençleri üzerinden yapılıyor? Ülkeyi bir adım ileriye taşıyacak, taşıyabilecek olan biz gençler iken neden önümüze set örülmeye çalışılıyor? Gençlerin öğrenme aşkını araştırma yapma özgürlüğünü kotalayamazsın. KYK yurt internet erişimi kotasının kaldırılmasını bütün öğrenci arkadaşlarım ve bütün ülke geleceği için kaldırınız.