KYK Kredilerinin Eylül ayına kadar uzatılması konusunda yardımcı olur musunuz?

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Ülkemizde yaşayan ve öğretim hayatının zorluklarını yaşayan milyonlarca öğrenciden  birisiyim. Bizlere yardımcı olmak amacıyla KYK tarafindan faizle ve sözleşme ile  verilen kredilerimiz bu sene öncesine dek Eylül ayina kadar ödenip son buluyordu, ama bu sene milyonlarca öğrenciyi etkileyecek bir karara imza atıp haziran ayında sonlandırdılar. Ben ve benim gibi öğrenci arkadaşlar aldıkları bu krediye göre borç yaptı, planlar yaptı,hayaller kurdu. Bizler KYK ile sözmeslerimizi 21 ay olmak üzere imzaladık.Bize sorulmadan alınan bu kararın degistirilmesini talep ediyoruz lütfen öğrenci arkadaşlarım bu kampanyaya  destek versinler. Önümüz bayram ve belkide biz bu 3 aylık kredi ile 4 senelik yorgunluğumuzu atabileceğimiz bir tatil yapabiliriz  yada işsizlik ile atilacagimiz hayatta ufak ihtiyaçlarımızı karşılayabiliriz. Sadece Hakkımız olanı istiyoruz. Saygılar sevgiler

Bugün Semih imzanı bekliyor!

Semih YANIK bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KYK Kredilerinin Eylül ayına kadar uzatılması konusunda yardımcı olur musunuz?». Semih ve imza atan diğer 140 kişiye katıl.