Kyk Burs/Kredi Değerlendirmesi doğru yapılsın ya da kredi borçları silinsin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Öğrenim kredisi; her sene Kredi Yurtlar Kurumu'nca başlatılan burs/kredi başvuruları sonucunda burs almaya hak kazanamamış öğrencilere sunulan bir destektir.

Kredi almaya başlayan öğrenciler, kredilerini devam ettikleri yüksek öğrenim kurumunun normal süresi boyunca almaya devam ederler. Öğrenim kredisinin, burstan tek farkı; krediyi öğrencinin daha sonra geri ödeyecek olmasıdır.

Ülkemizde burs / kredi almayı hak eden öğrenciler yeterli araştırmaya tabii tutulamamaktadır. Şartların karşılaştırıldığında çoğunlukla kredi alan öğrencilerin burs alan öğrencilerden daha çok ihtiyacı olduğu görülmektedir. Burs/Kredi alan öğrencilerin şartlarının yeterli bir şekilde ön plana alınıp incelenmesi ya da kredi borçlarının silinmesi konusunda gereğinin yapılmasını arz ederim.

Saygılarımla

Elanur SARIKAYA

Bugün Elanur imzanı bekliyor!

Elanur Sarıkaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kyk Burs/Kredi Değerlendirmesi doğru yapılsın ya da kredi borçları silinsin!». Elanur ve imza atan diğer 49 kişiye katıl.