Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 34 destekçi ile değişim yarattı!

12.07.2015 tarihinde Xperia Z2 tabletimi ekranın çalışmayı durdurması gerekçesiyle KVK Kartal servisine yolladım. Beni arayarak tablette sıvı teması olduğunu ve ekranının değişmesi gerektiğini söyleyerek SMS ile bildirdikleri hesap numarasına 522 lira ücret yollamamı istediler. 16.08.2015 tarihinde cihaz bana teslim edildi. Cihazın üzerindeki faturada anakart üzerindeki sıvı teması onarılamadığı için bana geri iade edildiği yazıyor. Böylece KVK benden ücret aldığı halde cihazımı onarmadan bana geri yolladı. Madem onarılamayacaktı neden daha önceden anakartın üzerindeki sorunu bulamadılar? Bu durum büyük teknoloji firmalarının yetkili servisliğini yapan KVK servislerinin deneme yanılma usulüyle çalıştığının göstergesidir. Bu durum yetkili servis statüsünde insanların güvenini kazanmış bir firmanın herhangi bir telefon tamircisinden farkı olmadığını açıkça gözler önüne seriyor. Başlattığım bu kampanyayı imzalayarak benim gibi yüzlerce KVK mağdurunun susmamasını, harekete geçmesini sağlayabilirsiniz.

Bugün Atasel imzanı bekliyor!

Atasel İriş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KVK A.Ş.: Yeterli inceleme yapılmadan ekran sipariş edilmesi sebebiyle benden alınan 522 liralık tamir bedelinin ekran iadesi karşılığında bana iade edilmesini istiyorum.». Atasel ve imza atan diğer 33 kişiye katıl.