Kampanya Kapatıldı

Yerli Sosyal Medya Finkafe'ye Davet

Bu kampanya 16 destekçiye ulaştı

Her fırsatta Ülkemizin aleyhine faaliyet göstermekten çekinmeyen, üyelerinden açıklamalarının ötesinde veri topladıkları zaman zaman ortaya çıkan. En son yahoo olayında olduğu gibi bu etikdışı veri toplanmasını hekır (Hacker) saldırıları ile açıklayıp tüm mahrem paylaşımlarını her türlü kullanıma açık hale getiren Batı kaynaklı sosyal medya uygulamalarının en çok üyeye sahip olduğu ülkelerden birisiyiz. Yani yerli sosyal medya için ciddi bir potansiyelimiz var.

Bu konuda çalışan ve ürün ortaya koyan insanların çalışmalarına dahil olmaktan daha doğal birşey olamaz. Son zamanlarda artan üye sayısı ile medyada ve haberlerde sıkça yer alan başarılı örneklerden birisi olan FİNKAFE mikroblog sitesinde hesap açmanızı ve haberlerinizi yerli sosyal medyada buluşan yüzbinlere direk ulaştırmanızı bekliyoruz.
GELİN SİZDE HESAP AÇIN, YERLİ ve MİLLİ İNSANLARDAN OLUŞAN BU PLATFORMA SAHİP ÇIKIN !!

Bugün Muhammed Yusuf imzanı bekliyor!

Muhammed Yusuf YAMAR bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «kurumsaliletisim@aa.com.tr: Yerli Sosyal Medya Finkafe'ye Davet». Muhammed Yusuf ve imza atan diğer 15 kişiye katıl.