Kurtuluş Ortaokulu Taşınmasın (Şişli, İstanbul)

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Şişli Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi'nin yıkılması nedeniyle Şişli Kurtuluş Ortaokulu öğrencileri farklı bir okula taşınacaktır. Öğrencilerin dönem ortasında sabahçı-öğlenci sistemine geçecek olması, taşınacağımız okul öğrencileri ve bizim öğrencilerimizin düzenini bozacaktır. Adaptasyon süreci, öğrencilerin hem psikolojik durumlarını hem de eğitim durumlarını olumsuz etkileyecektir. Öğrencilerin yaş itibariyle bu değişikliklerden fazlasıyla olumsuz etkileneceğini düşünmekteyiz. Bu sebeple; Şişli Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin başka bir yere transfer olmasını, öğrenciler, öğretmenler ve öğrenci aileleri olarak talep etmekteyiz. Kurtuluş Ortaokulu'nun taşınmasını istemiyoruz. İlgili kişilerin desteğini arz ederiz.

Bugün Kurtuluş Ortaokulu (Şişli, İstanbul) imzanı bekliyor!

Kurtuluş Ortaokulu (Şişli, İstanbul) bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kurtuluş Ortaokulu Taşınmasın (Şişli, İstanbul)». Kurtuluş Ortaokulu (Şişli, İstanbul) ve imza atan diğer 1.251 kişiye katıl.