Kurtuluş Ortaokulu'nun Yaşaması İçin Destek Ol.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

İstanbul/Şişli Endüstri Meslek Lisesi arazisinin bir vakfa ait olması sebebiyle kapatılması planlanan okulun yaklaşık 5000 öğrencisinin çevre okullara dağıtılmak amacıyla düzenlemeye gidilmesi, bu sebeple de İstanbul/Kurtuluş Ortaokulu ve İstanbul/Mahmut Şevket Paşa Ortaokulu öğrencileri ve velileri mağdur bırakılmaktadır. Kurtuluş Ortaokulu'nda okuyan 1600 öğrenci Mahmut Şevket Paşa Ortaokulu'na aktarılarak öğrencilerin ortaöğretim düzeyinde sistemden kaldırılmış olan sabahçı ve öğlenci olarak ayrılmak suretiyle eğitimlerine devam etmeleri beklenmektedir. Kurtuluş Ortaokulu'na ait bina ise Şişli Endüstri Meslek Lisesi için tahsis edilecektir. Böyle bir değişikliği kabul etmeyen diğer çevre okullarının yanında okullarımız zor durumda kalmaktadır. Böyle bir değişikliğin yapılmaması; öncelikle öğrencilerimiz olmak üzere ailelerimizin de  mağdur olmaması için desteğinizi bekliyoruz.

Bugün Sema imzanı bekliyor!

Sema yalçın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kurtuluş Ortaokulu'nun Yaşaması İçin Destek Ol.». Sema ve imza atan diğer 110 kişiye katıl.