Kurallara uyduğum için ölmek istemiyorum!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Kurallara uyduğum için ölmek istemiyorum. Kara yollarındaki motosiklet hız limitlerinin otomobillerin hız limitleri ile aynı olmasını istiyor gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Belki de tüm motosiklet kullanıcılarının mağdur olduğu konu 'hız limitleri'. Motosikletlerin kara yollarındaki hız limitleri otomobillerden hatta otobüslerden bile daha düşük. Bu durum çok riskli ve maalesef uymadığımız zamanlarda büyük cezalara maruz kalıyoruz.

Örneğin hız sınırı otomobiller için 70 kilometre olan bir yolda, motosikletin hız sınırı 50 kilometre. Yani 56 kilometre hızla gidersek ceza yiyoruz. Kurallara uyarak 70 kilometre hızla giden bir arabanın önünde ezilmemek imkansız. Peki ne yapacağız arabanın altında kalıp ezilecek miyiz? Yoksa cezaya razı mı olacağız yada trafik kurallarını hiçe mi sayacağız. Hiçbiri, kurallara uyacağız biz serseri motorcular değiliz. Bu durumdan etkilenen veya etkilenmeyen duyarlı bütün vatandaşlarımızdan artık buna bir dur demelerini bekliyorum.