Kampanya Kapatıldı

GÜVENLİ SÜRÜŞ AKSESUARLARININ FİRMALARCA ONAYI

Bu kampanya 28 destekçiye ulaştı

Asla düşünmezler biz farkedilmek ve güvenli sürüs için sis farı ve dörtlü taktırmak zorundayız keşke o maddelerde şöyle bi düzenleme olsa servisin onay verdigi sis farı ve elektronik malz.haricinde diye çok güzel olur ve ben bu yüzden pulsar almaktan vaz geçicegim gelin beraber bu sorunu kaldıralım birlik olup o maddeyi ekletelim. sadece bajaj deil konumuzun muhattabı  HONDA,YAMAHA,SUZUKI,KAVASAKI.VE BAJAJDIR

Bugün Adem imzanı bekliyor!

Adem Sert bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «kuralkan@kuralkan.com.tr: GÜVENLİ SÜRÜŞ AKSESUARLARININ FİRMALARCA ONAYI». Adem ve imza atan diğer 27 kişiye katıl.