0 kişi imzaladı. Hedefimiz 50.000.

Fransa’da gündeme gelen Kur’an-ı Kerim’in bazı ayetlerinin değiştirilmesi konusunda Devletimiz yetkilileri gereken en sert cevapları vererek hadlerini bildirdiler.

Ancak kendi içimizde, kendilerine devletten makam, mevki, maaş verilen, görevleri ise çoluk çocuğumuza “DİN” öğretmek olan bu kişiler, Kur’an-ı Kerim’in değiştirilmesi gerektiğini açık açık beyan ederken bu şahıslar nasıl olur da bu kurumlarda, makamlarında durabilirler?

Adeta toplu irtidatların yaşandığı günümüzde, Peygamberimiz ( salllalahu aleyhi ve sellem )'in vefatından sonra dinden çıkanlarla mücadele konusunda “Biz hayattayken dinimizden küçücük bir şey noksanlaştırılabilir mi?” diyen Ebubekir (radıyallahu anh) gibi cesaretli olup bu bid'at akımına dur demek için bir imzada sen at.

İzle : https://www.youtube.com/watch?v=34S9QcvxVEY&feature=youtu.be

Bugün zana imzanı bekliyor!

zana akgun bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kur'an-ı Kerim'in Ayetlerini Değiştirmeyi Öneren"Prof. Dr. İLHAMİ GÜLER" Görevden Alınsın.». zana ve imza atan diğer 37.504 kişiye katıl.