EŞEK HOŞAFTAN ANLASIN, KİTAPLARDAN VERGİ KALDIRILSIN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Her insanın doğumuyla birlikte gelen haklarının içerisinde, sosyal devlet anlayışı kapsamında eğitim hakkının mevcut olduğu bilinmektedir. Lakin eğitim yalnızca devlet okullarının kurulması ve işlevselleştirilmesi demek değildir. Bu bağlamda kitaplar, kültürel gelişim ve dünyaya bakış açımızda belirleyeceğimiz perspektiflerimizin çeşitliliğini arttırabilecek düşünsel ürünlerdir. Bu ürünler üzerinde alım gücünün artması kapsamında, kitaplardan alınan tüm vergilerin kaldırılmasını talep ediyoruz. Bunu eğitim hakkının bir bileşeni olarak görüyoruz. Ayrıca bu sayede eser sahiplerinin emeklerinin karşılığını bulup, korsan ürünlere olan ilginin azalması da başka bir kazanım olarak hanemize yazılacaktır. Netice de kayıt dışı ekonominin ülke açısından bir menfaati olmadığı aşikardır. Mamafih lüks tüketmiyor, kitap okuyoruz ve bu hususta vergilerin kaldırılmasını talep ediyoruz.

Bugün İbrahim Emre imzanı bekliyor!

İbrahim Emre Sugel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «kumbuzoglu@tbmm.gov.tr: EŞEK HOŞAFTAN ANLASIN, KİTAPLARDAN VERGİ KALDIRILSIN!». İbrahim Emre ve imza atan diğer 4 kişiye katıl.