Ankara Milli Kütüphane Bina Kullanıcı Kapasiteleri Arttırılsın!

Reasons for signing

osman selvi
3 years ago
bilakis bina kullanıcı kapasitesinin azaltılarak sadece milli kütüphane kaynaklarından yararlanmak isteyen araştırmacılara hizmet verilmesi gerekmektedir. kaynaklardan yararlanan kullanıcı sayısı birkaç yüzü geçmediğine göre, daha fazla kapasiteye ihtiyaç bulunmamaktadır. milli kütüphane ders çalışma mekanı değildir sayın okuyucu, bu iş için halk kütüphaneleri ve üniversite kütüphaneleri bulunmaktadır. ha deseniz ki burası halk kütüphanesi yapılsın, anlayışla karşılarım zira konumu, çalışma saatleri ve kapasitesi itibariyle ders çalışmak için ideal geliyor insanlara. ama gerçek milli kütüphane bu değil, bu olmamalı. şu algıyı yıkalım artık, milli kütüphanede ders çalışılmasına HAYIR!

esra Yapar
3 years ago
Bu sene saatlerce sıra bekleme olayından, giriş saatlerinden bir iki saat önce gelmek zorunda oluşum aksi takdirde sıra alamayışımdan bıkmış durumdayım. Yer arttırma olayının bu sene olmasa da diğer sene öncelikle ygs lys ye gireceklere ve tabi üniversitelilere bir nimet olacağını düşünüyorum umarım bu kampanya kütüphanedeki sıkıntıları hafifletebilir.

Ahmet Onur
3 years ago
Bina kapasitesinin küçüklüğünden dolayı büyük problem yaşıyoruz