KUDÜS kırmızı çizgimizdir!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

BismillahirRahmanirRahim

400 yılı aşkın bir süre hüküm sürdüğümüz Kudüs bugün Yahudiler tarafından işgal ediliyor.Filistin'de işgal var, Kudüs'te zulüm var!100 yıldır süren bu işgale sessiz ve tepkisiz kalamayız Kudüs'ü muhafaza etmek hepimizin sorumluluğudur, biz bu görevi tam donanımlı işgal ordusuna karşı taş ve sopalarla mücadele eden  Filistinli kardeşlerimizin omuzuna atamayız böyle bir lüksümüz yok!Kudüs ilk kıblemiz ve sürekli cihadımızdır!Miraç topraklarını, mübarek beldeyi zalimlere bırakamayız devletimizle birlikte hepimiz  tüm gücümüzle Filistin'in Kudüs'ün yanında,  kafirlerin karşısında olmalıyız.

Direnişin sembolü Fevzi el-Cuneydi ve diğer tüm kardeşlerimizin  serbest bırakılması gerekmektedir, işgalci güçlere karşı bizde birlik gücü olmalıyız.Vicdanların sesi olup tepkimizi gösterelim.

Bugün Seren imzanı bekliyor!

Seren Karaoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kudüs'te zulüm var!Müslümanlar hapse mahkum ediyor, suçları haremimizi savunmak!». Seren ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.