KUDÜS ağlıyorken yılbaşında gülemem

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

İmam bir hutbesinde, kaşları çatık yüzü düşük Selahattin Eyyubi yi kastederek diyor ki aramız bazı insalar var Resulullah'ın sünneti olan tebessümü birbirlerinden esirgiyor bu bu konuda cimrilik ediyorlar. Selahattin Eyyubi anlıyor lafın ona geldiğini ve hutbe bitiminde imamın yanına gidiyor "Ey imam Resulullah'ın mescidi esaret altındayken ben nasıl gülebilirim nasıl rahat rahat yiyip içebilirim nasıl uyuyabilirim" diye cevap veriyor.

Kudüs sadece toprak meselesi değil iman meselesidir.Bu ümmetin kalbi hep birlikte kabeye dönmedikce kudüs geri gelmeyecektir.Yarın sessiz kaldığımız şeylerden de hesaba çekileceğimizi unutmayalım.Yarın geldiğinde en azından İMZAMIZI İMANIMIZA ŞAHİT TUTALIM şahit gösterebilelim.Komutanı Muhammed(sav) olan bir ümmet Kudüs ağlarken gülmez..

Bugün Zeynep imzanı bekliyor!

Zeynep Atabeyoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KUDÜS ağlıyorken yılbaşında gülemem». Zeynep ve imza atan diğer 205 kişiye katıl.