Ktheni qarkullimin me dy drejtime te Kopshti Zoologjik

Ktheni qarkullimin me dy drejtime te Kopshti Zoologjik

Started
January 14, 2023
Signatures: 84Next Goal: 100
Support now

Why this petition matters

Started by Orjola Kajo

Banorët e zonës së Kopshtit Zoologjik janë ndikuar negativisht nga kthimi në qarkullim me një drejtim i rrugës "Kopshti Zoologjik - Liqeni i Thatë".

Trafiku është rënduar dhe e ka bërë të vështirë lëvizjen në zonë, si gjatë javës edhe në fundjavë.

Këtë problem e rëndon edhe më tepër prezenca e policēve në rrethrrotullim, të cilët në vend ta lejojnë trafikun të qarkullojë, e ndalin duke luajtur rolin e semaforit.

Kërkojmë nga Bashkia Tiranë ta rikthejë rrugën në qarkullim me dy kalime dhe të përdorë policinë për të liruar dhe jo penguar qarkullimin.

Support now
Signatures: 84Next Goal: 100
Support now