YURTLARIN ERKEN AÇILMASI

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

YURTLARIMIZ ÜNİVERSİTEMİZDEN GEÇ AÇILIYOR. 17 EYLÜL BİRÇOK OKULUN AÇILMA TARİHİ 24 EYLÜL YURTLAR AÇILMA TARİHİ. ERKEN GELEN ÖĞRENCİLER İÇİN MAĞDURİYET OLMAMASI YALANI ALTINDA NÖBETÇİ YURT VARDIR DENİYOR. HİÇ BİR NÖBETÇİ YURT YÜZLERCE ÖĞRENCİYİ KABUL EDEMEZ BUNU HERKES BİLİR. YANIMIZDA İKİ ÜÇ VALİZ EŞYA İLE GELİP ORDAN ORAYA SÜRÜKLENECEĞİZ. YER KALMAYACAK VE ÇOK İNSAN DIŞARDA AÇIKTA KALACAK. OZAMAN EK NÖBETÇİ YURTLARDA AÇILIR DİYEN YETKİLİLER MADEM AÇILACAK NEDEN BİZLER 24EYLÜLDE GİDİYORUZ. OKULUMUZA GEÇ GİDİYORUZ KENDİ YURDUMUZA ODAMIZA YERLEŞMİYORUZ BÜTÜN EZİYETİ YİNE BİZLER ÇEKİYORUZ .

KİMSE TELEFONLARA MESAJLARA CEVAP VERMİYOR ALAY EDER GİBİ OTELDE KALIN DENİYOR

LÜTFEN BİRİLERİ BU İŞE EL ATSIN ARTIK 10-13ARASI YURTLARIMIZ AÇILSIN ERKEN AÇILSIN. ÖĞRENCİLERE YAPTIĞINIZ EZİYETLER BİTMEDİ ALAY EDER GİBİ BİDE BUNU YAPTINIZ YETER!

Bugün Görkem imzanı bekliyor!

Görkem Yağız bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kredi ve Yurtlar Kurumu: Yurtların erken açılması». Görkem ve imza atan diğer 92 kişiye katıl.