İkinci üniversite okuyanlara kyk kredi versin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Merhaba, daha önce bir üniversite okudum ve bu süreçte kredi ve yurtlar kurumundan kredi/burs desteği aldım. Daha sonra başka bir üniversiteye başladım(dgs ile değil). İkinci üniversite okurken kyk nın daha önce burs veya kredi almış öğrencilere destek sağlamadığını öğrendim. Bu durumu yaşayan binlerce öğrenci var ve bu öğrenciler de eşitlik gözetilerek burs veya kredi verilmesini istiyorum. Çünkü her öğrencinin gerek okul ihtiyaçları gerek yeme içme kişisel ihtiyaçları için maddi desteğe ihtiyacı oluyor. Burs veya kredi alamayan öğrenciler zor durumlarda kalıp kredi kartlarına yöneliyor ve borçlanıyorlar. Bu nedenle bu öğrencilerin de durumu tekrar gözden geçirilmeli ve burs olmasa dahi isteyenlere geri ödemeli kredi sağlanmalı. Bu konuda ciddi sayıda genç olduğundan lütfen destek olun ve yetkililer bu durumla ilgilensin.

Bugün Ahmet imzanı bekliyor!

Ahmet Eken bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kredi ve yurtlar kurumu: İkinci üniversite okuyanlara kyk kredi versin.». Ahmet ve imza atan diğer 1.411 kişiye katıl.