Çorlu Kyk Yurdundaki olumsuzluklar bir an önce giderilsin!!!!!!!!!!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

GEçtiğimiz dönem çorlu kız kyk yurdunda kaldım.Yurdumuzdaki olumsuz şartları Tekirdağ il kyk müdürlüğüne bildirmeme rağmen bir sonuç alamadım.Yurdumuzdaki çalışma masaları yetersiz B bloktaki yaklaşık 250 kişiye 1 çalışma odası ve o çalışma odasında da 5-6 masa var.Bu oldukça yetersiz.
Yurdun etrafında güvenlik sağlanamıyıor sürekli rahatsız ediliyoruz ders çalışamıyoruz, uyuyamıyoruz bunu yurt müdürüne defalarca şikayet etmemize rağmen kendisi polis çağırdığını fakat polisin gelmediğini kendisinin de birşey yapamayacağını söyledi ve ayrıca yurdumuzda temizlik düzenli olarak yapılmıyor ortak alanlar düzgün temizlenmiyor bu nedenle sağlık sorunları yaşıyorum.
Diğer Kyk yurtlarında yemek porsiyonları,nasıl yemek yapıldığı,öğrencilerin memnun olup olmadığı memurlar tarafından kontrol ediliyor fakat bizim yurdumuzda porsiyonlar vs. kontrol edilmiyor kantin sahibine bırakılıyor ve porsiyonlar yetersiz.
Memur önümüzdeki dönem B bloğun yıkılacağını ve B bloktaki öğrencilerin A bloğa taşınacağını ve tüm odaların 6 kişilik olacağını belirtti.Artık birçok Kyk da 6 kişilik kalmadı ve küçük odalarda 6 kişi yaşamak zorunda bırakılıyoruz.
Kısacası Çorlu Kyk Yurdundaki bu bütün olumsuzlukların bir an önce çözülmesini istiyoruz!!!!!!!

Bugün Melike imzanı bekliyor!

Melike Karakuş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kredi ve Yurtlar Kurumu: Çorlu Kyk Yurdundaki olumsuzluklar biran önce giderilsin». Melike ve imza atan diğer 22 kişiye katıl.