KPSS SINAV ÜCRETİ KALDIRILSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Dikkat!!!

Merhaba.Ben bir öğretmen adayıyım.İşsizim,öğretmen olabilmek için KPSS sınavından başarı ile geçmem gerekiyor atamaların ne kadar düşük seviyelerde olduğunu biliyoruz fakat bir diğer sorun ise oturum için istenen ücretin 60 lira olması.Bir öğretmen adayının girmesi gereken 3 oturum var ve hepsi 180 lira oluyor.Atanan kişi sayısı sınava giren kişi sayısının%5 i bile değil.Hem de bu sınavın kazanan kişi sayısı %5 in altında olmasına rağmen bir umut deyip o öğrenci imkansıza inanıyor.Yapılan sınav için 2,3 vesayet araç değiştirip sınav yerine anca ulaşabiliyoruz.Girdiği sınavda toplam ücreti 5 lira bile olmayan sınav kağıdı,kalem,silgi için'hadi çalışan personelin ucretini de biz öğrenciler ödesek'toplamı 20 lira bile etmeyecek sınav için 180 lira ödüyoruz.Bizim hem geleceğimiz hem de umutlarımız bir bir yıkılıyor.Bu neslin gençleri başarıdan çok umutsuzlugu,çaresizliği öğreniyor.Bu korkutucu gerçeğin bir an önce durdurulmasını istiyor  ve 'KPSS bir ticaret degildir'diyorsan sen de bana katıl sesimiz geleceğimiz olsun.

Bugün Rabia imzanı bekliyor!

Rabia G bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KPSS SINAV ÜCRETİ KALDIRILSIN». Rabia ve imza atan diğer 195 kişiye katıl.