KPSS MÜLAKAT SİSTEMİNE HAYIR !!!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Memur olma hayali kuran binlerce aday, memur personel alımlarında uygulanan mülakat sisteminin adil olmadığını düşünüyoruz ve mülakat sisteminin biran önce kaldırılmasını istiyoruz. Bugüne kadar sesimizi ne yetkililere duyurabildik ne de adaylar mülakat konusuna sahip çıktı. Güvenlik soruşturmasına sonsuza kadar evet diyoruz ama mülakatlar olmasın. Kimsenin hakkı kimseye geçmesin istiyoruz. Yillarca çalışan emek veren memur adaylarimiz var, bu sinava hayatini adamiş belkide çoğu şeylerden vazgeçmiş ögretmen adaylarimiz var ama malesef yenilenen egitim sistemiyle getirilen engellere takili kalip hayallerini umutlarini malesef kaybediyolar. Memur olmak isteyen adayların da samimiyetle mülakata karşı olmalarını bekliyoruz. İnşallah sesimizi duyan birileri çıkar.

Bugün Hatice imzanı bekliyor!

Hatice Yildiz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KPSS MÜLAKAT SİSTEMİNE HAYIR DEYİN!». Hatice ve imza atan diğer 41 kişiye katıl.