Kërkojmë lirimin e arsimtarëve!!!

0 have signed. Let’s get to 1,500!


Me daten 29.03.2018, e Enjte, arsimtaret tan u arrestuan/kidnapuan ne nje menyre brutale, para te gjithe nxenesve, te vegjel dhe adoleshent, te tjere u ndalen ne rruge nga policia dhe u trajtuan si mos me keq,dhe u derguan ne Turqi pa u treguar arsyen pse. Ne duam qe ti kthejn arsimtaret tane prap ne Kosove, ose te ndalojne shkuarjen e tyre ne Turqi nese ata gjinden ende ketu. Ata jane te pafajshem dhe ne duam drejtesi per ta.