Gjykata Kushtetuese e Kosoves merr 2 vendime absurde kunder shendetit te Popullsise

Gjykata Kushtetuese e Kosoves merr 2 vendime absurde kunder shendetit te Popullsise

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Besim Latifaj started this petition to Kosovaret

Gjykata Kushtetuese merr 2 vendime qe e rrezikojne shendetin e popullates

1. Pandemia mund te mundet vetem me izolim dhe me kufizimim te Levizjes. Gjykata morri nje vendim skandaloz te shpejte dhe absurd me pasoja te paparashikueshme qe dmund te shkaktoje vdekjen e shume te njerezve te pafajshem.

2. Gjykata qe 5 muaj e ka ngri Ligjin e pagave dhe e mori edhe nje vendim skandaloz per ngrire te pagave edhe per 3 muaj.

Kjo ndikon ne moralin e punonjesve shendetesore, te cilet marrin rriga tejet te uleta.

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!