Kosova ne Navigation

Kosova ne Navigation

Startdatum
12. Januar 2023
16 Unterschriften:Nächstes Ziel: 25
Jetzt unterstützen

Warum ist diese Petition wichtig?

Gestartet von Fisnik H Xani

Kosova shtet i pavarur qe nga 17.02.2008 e njohur nga mbi 100 shtete, i bejm lutje BMW dhe markat tjera qe ende nuk e kan perfshi kosoven qe ti rishikojn hartat e tyre dhe ta permirsojn kete gabim

Jetzt unterstützen
16 Unterschriften:Nächstes Ziel: 25
Jetzt unterstützen