Korsan Uber'e erişim yasağı getirin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Sadece İstanbul'da 17 bin 395 taksi ve 60 bin taksi şoförü bulunmaktadır. Dünyada da teknolojik bir hayalet dev halini alan Uber taksicinin helal kazancına korsan taşımacılık yaparak ortak olmaktadır.

Uber'in İstanbul'da (Türkiye'de) herhangi bir temsilcisi bulunmamaktadır. Dolayısıyla bu korsan oluşumu tercih eden müşterinin başına bir durum geldiğinde konu ile ilgilenecek bir temsilci bulunmamakta.

Yine Uber sadece akıllı telefonlardan hizmet verdiği için Türkiye'nin imkanlarını kullanmakta ancak vergi vermediği için ülkemizde vergi kaybına sebep olmaktadır. Maliye Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Tursab ve Rekabet Kurumu İstanbul Taksiciler Esnaf Odası eski Başkanı Sayın Yahya Uğur'la ortak girişimlerde bulunmuş ve korsan oluşuma büyük darbe vurmuşlardır. Ancak kesin çözüm daha önce twitter, booking.com gibi sitelere getirilen erişim yasağının Uber'e de getirilmesidir. İBB tarafından geliştirilmiş olan iTaksi sistemi Uber'den çok daha gelişmiş bir teknolojiye sahiptir. Yine İstanbul Taksiciler Esnaf Odası eski Başkanı Sayın Yahya Uğur'un ve İBB'nin çalışmaları sonucu hayata geçen lüks taksi uygulaması müşterileri konforlu lüks taksilerle buluşturmuştur.

İstanbul yerli ve milli projeleri ile daha da gelişecek; taksicilik teknoloji, konfor ve kalite ile layık olduğu noktalara ulaşacak; müşteriler ise kendilerine yakışır ve güvenli yolculuklar yapacaktır.

Bugün Nigar imzanı bekliyor!

Nigar Ayyıldız bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Korsan Uber'e erişim yasağı getirin». Nigar ve imza atan diğer 362 kişiye katıl.