Pkk Sempatizanının Değil, Şehit Asb. Esma Çevik'in İsmi Sarısudaki Çocuk Parkına Verilsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

3 ARALIK 2020 tarihinde yapılan Konyaaltı Belediye meclis toplantısında Sarısu Mahallesi’nde bulunan bir parka isim verilirken bir PKK sempatizanının, Emek partisi (Marksist-Leninist) GYK üyesi Korkmaz Tedik ismi Cumhuriyet Halk Partisi tarafından isim verme komisyonunda önerilmiştir. Ak Parti komisyon üyemiz Mahmut Ahı’nın tüm itirazlarına rağmen ısrarla bu ismin olacaği belirtilmiştir. PKK sempatizanlarının sahip çıktığı cenazesinde katil devlet sloganları atılan HDP genel başkanı Selahattin Demirtaş, Figen Yüksek Dağ , Sırrı Süreyya Önder gibi isimlerin katıldığı cenaze töreni bile bizlere bu şahsın kim olduğu kimlerin sahip çıktığı hakkında net bir bilgi vermektedir ..
Bu parka pandemide can hıraş bir şekilde çalışan sağlık çalışanlarının ismi önerilmişken CHP Konyaaltı Meclis Üyeleri bu teklifi red ederek, sanki Türk’ün şanlı tarihinde parka adını vereceğimiz isim kalmamış gibi çocuklarımızın oyunlar oynadığı parka PKK sempatizanı bir şahsın ismini vererek şehitlerimizin kemiklerini sızlatmışlardır. Bu bir ikonlaştırma çabasıdır.
Bu konu siyaset üstü bir meseledir. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun halkımızı, yapılan bu yanlıştan dönmesi için Konyaaltı Belediyesi’ne ve CHP’li meclis üyelerine karşı mücadele etmeye çağırıyoruz. BİR PKK SEMPATİZANININ DEĞİL, Şırnak'ın İdil ilçesinde, PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcıya müdahale sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Esma Çevik'in isminin KONYAALTI/SARISU’DA BULUNAN İSMİ GEÇEN PARKA VERİLMESİ İÇİN DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ.